Op zoek naar jouw ultieme smaak?

Pittige stoof van varkenshaas met citroen

30 minuten
Diner
4 personen
Ingredienten
  • 500 gr varkenshaas
  • 2 rode uien
  • 300 gr pompoen
  • 50 gr boter
  • olijfolie
  • 3 el curry pasta
  • 4 dl groentebouillon
  • 185 gr Port Salut
  • bladselderij
  • 100 gr ongezouten cashewnoten
Bereidingswijze

Maak nu zelf de pittige stoof van varkenshaas met citroen en Port Salut!

Stap 1
Snij de varkenshaas in plakjes en breng deze met versgemalen peper en zout op smaak.

Stap 2
Maak de uien en pompoen schoon en snij deze daarna in kleine stukjes.

Stap 3
Verwarm boter in een ruime braadpan en braad hierin het vlees rondom aan. Wanneer het vlees mooi bruin van kleur is kan je de ui, de pompoen en 2 el olie toevoegen. Blijf het geheel omscheppen zolang het bakt.

Stap 4
Schep de currypasta bij het geheel en laat ook dit even mee bakken.

Stap 5
Schenk de bouillon er over heen en stoof het vlees en de groenten in een gesloten pan voor ongeveer 10-15 minuten, totdat het gaar is.

Stap 6
Snij de Port Salut in blokjes.

Stap 7
Voeg de Port Salut kaasblokjes, fijngesneden bladselderij en cashewnoten toe aan het gerecht.

Stap 8
Tot slot breng je de pittige stoof verder op smaak met versgemalen peper en zout.

Eet smakelijk!

Vergelijkbare recepten
Doe de smaaktest

Op basis van vragen samengesteld door onze kaas experts stellen wij jouw persoonlijke smaakprofiel samen.

Maak je eigen profiel