Aardappelcrêpes met zure kruidenroom en Tête de Moine AOP rozetten!
Stap 1
Voor de crêpes aardappelen schillen en in stukken snijden. In een beetje zout water koken. Water afgieten, aardappelen open op het uitgeschakelde vuur laten uitdampen. Nog warm door de passe-vite (roerzeef) draaien.
Stap 2
Aardappelpuree met andere ingrediënten mengen en op smaak brengen. 10 minuten laten rusten.
Stap 3
Kruiden fijnhakken voor de zure room. Crème fraîche met kruiden mengen en op smaak brengen.
Stap 4
Van het aardappeldeeg in niet al te hete braadboter 16 crêpes aan beide zijden 2-3 minuten bakken. Gebakken crêpes afgedekt in de op 50 °C voorverwarmde oven warm houden.
Stap 5
De zure kruidenroom op de borden verdelen. Daarop de crêpes en de Tête de Moine AOP-rozetjes garneren.
Eet smakelijk!
Op basis van vragen samengesteld door onze kaas experts stellen wij jouw persoonlijke smaakprofiel samen.