Geniet van het malse van vlees met een romige kaasvulling.
Stap 1
Klop de Schnitzels kort. Leg de plakken Emmentaler erop, bestrooi met peper en rol op.
Stap 2
Steek de Schnitzels afwisselend met de uien en de courgette op de spiesen en zet koel weg.
Stap 3
Maak vervolgens de saus: fruit de uien en twee derde van de olijven in de boter. Blus af met de rode wijn en laat kort koken.
Stap 4
Mix het geheel fijn.
Stap 5
Voeg de oregano en resterende olijven toe en zwenk de boterstukjes erdoor. Breng op smaak met zout en peper.
Stap 6
Haal de spiesjes uit de koeling en braad rondom in de braadboter.
Stap 7
Leg de spiesjes op voorverwarmde borden en serveer met de saus.
Eet smakelijk!
Op basis van vragen samengesteld door onze kaas experts stellen wij jouw persoonlijke smaakprofiel samen.