Op zoek naar jouw ultieme smaak?

Pull Bread

25 minuten
Lunch
6 personen
Ingredienten
  • 100g Zwitserse Emmentaler
  • 100g Chorizo
  • 70g boter
  • groene en zwarte olijven
  • oregano
  • chilipepertjes
  • 2 teentjes knoflook
  • basilicum
Bereidingswijze

Het perfecte brood voor bij je barbecue!

Stap 1
Rasp de Zwitserse Emmentaler. Smelt de boter. Snij de olijven en de Chorizo in stukjes, versnipper de oregano, basilicum, chilipepertjes en knoflook en voeg deze samen.

Stap 2
Snij het brood diagonaal in 2 richtingen in, vul de snedes met geraspte Emmentaler en de gesneden Chorizo. Overgiet het daarna met het botermengsel.

Stap 3
Wikkel het brood in aluminiumfolie en plaats het omgekeerd op de barbecue. Draai na 7 minuten om en laat nog eens 7 minuten grillen.

Stap 4
Open de aluminiumfolie. Als de kaas gesmolten is, is het brood klaar.

Eet smakelijk!

Vergelijkbare recepten
Doe de smaaktest

Op basis van vragen samengesteld door onze kaas experts stellen wij jouw persoonlijke smaakprofiel samen.

Maak je eigen profiel