Bruschetta met mangochutney:
Gepofte tomaat:
Broccolisalade:
Deze gerechten passen perfect als topping op de ciabatta met geitenkaas en smaken heerlijk bij elkaar. Je kunt ze natuurlijk ook afzonderlijk bereiden.
Bruschetta met mangochutney:
Stap 1 Meng de chutney met de gesneden blokjes mango.
Stap 2 Bak de ciabatta volgens de verpakking in de oven.
Stap 3 Haal de ciabatta uit de oven als deze lekker krokant is.
Stap 4 Snij de ciabatta in stukken.
Stap 5 Besmeer ze met boter of besprenkel ze met olijfolie.
Stap 6 Beleg ze met plakken geitenkaas.
Stap 7 Smeer de mangochutney op de geitenkaas.
Gepofte tomaat:
Stap 1 Plaats de tomaatjes in een ovenschaal.
Stap 2 Sprenkel de olie en azijn erover.
Stap 3 Kneus de knoflook en leg deze bij de tomaten.
Stap 4 Zet de tomaten de laatste 2 minuten tegelijk in de oven met de ciabatta.
Stap 5 Zet de oven uit en laat de tomaatjes tijdens het afkoelen van de oven staan.
Stap 6 Als de oven is afgekoeld kun je de tomaatjes gebruiken.
Broccolisalade:
Stap 1 Snij de bovenkant van de broccoli in kleine roosjes.
Stap 2 Meng de roosjes met de chilisaus.
Stap 3 Snij de zongedroogde tomaatjes in stukjes en meng ze met de granaatappelpitjes door de broccoli.
Eet smakelijk!
Op basis van vragen samengesteld door onze kaas experts stellen wij jouw persoonlijke smaakprofiel samen.