Op zoek naar jouw ultieme smaak?

Gemarineerde geitenkaasbolletjes

80 minuten
Borrel
4 personen
Ingredienten
  • 250 gram jonge geitenkaas
  • 1 eetlepel pesto
  • 1 bakje olijven
  • 1 potje zongedroogde tomaat
  • 2 eetlepels olijfolie
  • Peper en zout
  • Half bosje basilicum
Bereidingswijze

Feestelijke geitenkaasbolletjes, gemakkelijk te maken en heerlijk bij de borrel!

Stap 1 Boor uit de geitenkaas op kamertemperatuur met een pomme parisienneboor mooie bolletjes.

Stap 2 Vermeng de bolletjes met de olijfolie, pesto en gesneden basilicum en laat ze een uur marineren.

Stap 3 Leg de gemarineerde geitenkaas samen met de olijven en gedroogde tomaat op een plank. Voeg naar smaak peper en zout toe.

Serveer met vers gebakken (land)brood.

Eet smakelijk!

Vergelijkbare recepten
Doe de smaaktest

Op basis van vragen samengesteld door onze kaas experts stellen wij jouw persoonlijke smaakprofiel samen.

Maak je eigen profiel