Een bijzondere kaassoep met garnalen. Cambozola maakt van elk moment een plezier!
Stap 1
Snij de chilipeper in ringen en verwijder de zaadjes. Verwijder de korst van de Cambozola en snij het zuivel in blokjes.
Stap 2
Verwarm de geklaarde boter in een steelpan en fruit de geschilde, fijngesneden ui. Strooi de bloem over de gefruite ui en roer.
Stap 3
Giet er de koude groentebouillon bij en roer tot een gladde massa. Voeg de room, het citroensap en de Cambozola toe. Breng de soep op smaak met versgemalen peper en houd warm.
Stap 4
Verhit de koolzaadolie in een pan, voeg de garnalen en chiliringen toe en bak kort mee op laag vuur.
Stap 5
Doe de soep in kommen, leg de chili-garnalen erin, bestrooi met tuinkers en kiemmix. Serveer direct.
Serveersuggestie: lekker met stokbrood
Eet smakelijk!
Op basis van vragen samengesteld door onze kaas experts stellen wij jouw persoonlijke smaakprofiel samen.