Voor de Radicchiomarmelade:
Cambozola maakt van elk moment een plezier!
Stap 1
De Radicchio in fijne stukjes snijden en wassen. De ui in kleine blokjes snijden en in een hete pan met suiker karamelliseren. Afblussen met de port en Lagrein. Radicchio eraan toevoegen en op een laag vuur langzaam tot een marmeladeachtige consistentie laten inkoken.
Stap 2
Voor de gnocchi de groentefond met zout en peper op smaak en aan de kook brengen. Polentameel er doorheen roeren en ca. 30 minuten laten koken. De polentamassa op een plaat uitsmeren en iets laten afkoelen. De massa vervolgens in een schaal doen en samen met de eieren, het eigeel en het geroosterde brood tot een glad deeg kneden en dit vervolgens volledig laten afkoelen.
Stap 3
Het koude deeg uitrollen tot een laag van ca. 5 mm dik. Met een steker (ø 8 cm) een cirkel uitsteken en in het midden een blokje Cambozola Grand Noir leggen. Vervolgens tot een gnocchi oprollen en kort in kokend water laten koken. Zodra de gnocchi boven komen drijven, zijn ze klaar.
Stap 4
De gnocchi afgieten en eventueel in een pan goudgeel bakken. Samen met de radicchiomarmelade serveren.
Eet smakelijk!
Op basis van vragen samengesteld door onze kaas experts stellen wij jouw persoonlijke smaakprofiel samen.