Kaasfonduen met de hele familie: gezelliger wordt het niet. Geef er een heerlijke twist aan en maak je kaasfondue deze keer lekker en gezond met PanPan komijnekaas! Lees hieronder hoe je dat doet.
Stappenplan
- Rasp de PanPan komijnekaas!
- Wrijf de binnenkant van de fonduepan in met het teentje knoflook. Schenk de wijn in de pan en verwarm het terwijl je roert.
- Voeg beetje bij beetje de PanPan komijnekaas toe in de pan en blijf roeren terwijl de kaas langzaam smelt.
- Maak met de maïzena en een beetje water een glad papje en roer dit door het kaasmengsel.
- Breng de kaasfondue aan de kook. Blijf roeren! Laat het mengsel een paar minuten pruttelen. Breng de fondue daarna op smaak met de peterselie, bladselderij, bieslook, peper en zout. Klaar is je kaasfondue!
Serveertips
Serveer de kaasfondue op een warmhoudplaatje. Zo blijft je fondue de hele avond lekker warm! Zet lekker veel brood en groente op tafel om in de kaas te dippen.
Bekijk ook onze andere recepten voor kaasfondue: