Jong belegen Noord-Hollandse Gouda is een kaas van ongeveer 6 weken gerijpt. Aan de basis ligt melk uit Noord-Hollandse polder van de allerhoogste kwaliteit. De kaas wordt volgens strenge eisen gemaakt door ervaren kaasmakers in de unieke kaasmakerij van Lutjewinkel.
Benieuwd welke kazen het best bij jou passen? Doe de smaaktest.
Herkomst | Nederland |
Melksoort | |
Merk | Noord-Hollandse Gouda |
Biologische kaas | Nee |
Allergenen | Melk |
Eetbare korst | nee |
Gemaakt van rauwe melk | Nee |
Vegetarische kaas | Nee |
Vetgehalte | 48+ |
Een romig milde Noord-Hollandse Gouda kaas, beschermd door de EU. De opvallend milde smaak komt tot stand doordat de kaas gegarandeerd op authentieke wijze met 100% zuivere Noord Hollandse melk is bereid. De kaas is 2 weken langer gerijpt dan jonge kaas. Daarom is de smaak iets intenser dan jonge kaas. Deze kaas is een echte Hollandse specialiteit.
Op basis van vragen samengesteld door onze kaas experts stellen wij jouw persoonlijke smaakprofiel samen.