De Ricotta van Galbani heeft een verse en lichte, subtiele smaak en een typische zachte korrelige textuur. Door de verfijnde smaak en het gebruiksgemak bij het koken kan je met de Ricotta van Galbani talrijke typische Italiaanse gerechten, zoals pastaschotels of hartige taarten bereiden.
Benieuwd welke kazen het best bij jou passen? Doe de smaaktest.
Herkomst | Italië |
Melksoort | Koemelk |
Merk | Galbani |
Biologische kaas | Nee |
Allergenen | Melk, lactose |
Eetbare korst | Nee |
Gemaakt van rauwe melk | Nee |
Vegetarische kaas | Nee |
Vetgehalte | 40+ |
De Ricotta van Galbani heeft een verse en lichte, subtiele smaak en een typische zachte korrelige textuur. Door de verfijnde smaak en het gebruiksgemak bij het koken kan je met de ricotta van Galbani talrijke typische Italiaanse gerechten, zoals pastaschotels of hartige taarten bereiden. De kaas kan ook alleen worden gegeten, of op brood gesmeerd, bijvoorbeeld op bruschetta’s. Tot slot kan je er heel wat lekkere desserts of taarten mee bereiden.
Op basis van vragen samengesteld door onze kaas experts stellen wij jouw persoonlijke smaakprofiel samen.