Roquefort Papillon is een Franse blauwaderkaas van het hoogste niveau. Bereid uit rauwe schapenmelk en gerijpt met penicillium Roqueforti in de natuurlijke grot van de Combalou. Het zuivel blijft zacht ondanks de pittige smaak.
Benieuwd welke kazen het best bij jou passen? Doe de smaaktest.
Herkomst | Frankrijk |
Melksoort | Schapenmelk |
Merk | Merkloos |
Biologische kaas | Nee |
Allergenen | Melk, lactose |
Eetbare korst | Ja |
Gemaakt van rauwe melk | Nee |
Vegetarische kaas | Nee |
Vetgehalte | 50+ |
Roquefort Papillon is een Franse blauwaderkaas van het hoogste niveau. Bereid uit rauwe schapenmelk en gerijpt met penicillium Roqueforti in de natuurlijke grot van de Combalou. Het zuivel blijft zacht ondanks de pittige smaak.
Op basis van vragen samengesteld door onze kaas experts stellen wij jouw persoonlijke smaakprofiel samen.