De Vacherin Fribourgeois is een subtiele reflectie van het palet aan aroma’s wat je terugvindt aan de voet van de Alpen van Freiburg. Deze kaas kun je herkennen aan zijn onderscheidende karakter. Vacherin Fribourgeois heeft een leidende positie onder de kaasspecialiteiten voor wat betreft zijn fijne, smeltende, extreem
verfijnde en heerlijk ruikende deeg.
Benieuwd welke kazen het best bij jou passen? Doe de smaaktest.
Herkomst | Zwitserland |
Melksoort | Koemelk |
Merk | Merkloos |
Biologische kaas | Nee |
Allergenen | Melk, lactose |
Eetbare korst | Nee |
Gemaakt van rauwe melk | Ja |
Vegetarische kaas | Nee |
Vetgehalte | 50+ |
De Vacherin Fribourgeois is een subtiele reflectie van het palet aan aroma’s wat je terugvindt aan de voet van de Alpen van Freiburg. Deze kaas kun je herkennen aan zijn onderscheidende karakter. Vacherin Fribourgeois heeft een leidende positie onder de kaasspecialiteiten voor wat betreft zijn fijne, smeltende, extreem
verfijnde en heerlijk ruikende deeg.
Op basis van vragen samengesteld door onze kaas experts stellen wij jouw persoonlijke smaakprofiel samen.