Door rijping in de vochtige natuurlijke grotten van Kaltbach ontwikkelt deze originele Zwitserse Gruyère een intens rijke, kruidige smaak. De structuur is stevig, maar geeft een aromatisch en romig mondgevoel.
Benieuwd welke kazen het best bij jou passen? Doe de smaaktest.
Herkomst | Zwitserland |
Melksoort | Koemelk |
Merk | Kaltbach |
Biologische kaas | Nee |
Allergenen | Melk, lactose |
Eetbare korst | Nee |
Gemaakt van rauwe melk | Ja |
Vegetarische kaas | Nee |
Vetgehalte | 48+ |
Alleen de allerbeste Gruyères kennen het genoegen om te mogen rijpen in de Kaltbach grot. Na minstens twaalf maanden bereiken ze hun hoogtepunt: het zuivel heeft dan een romig karakter en de smaak is intens, diep en robuust.
Op basis van vragen samengesteld door onze kaas experts stellen wij jouw persoonlijke smaakprofiel samen.