De kazen op dit rijkelijk gevulde plateau zijn speciaal geselecteerd om goed samen te gaan met een goed glas bier. De Père Joseph is een heerlijk romige specialiteit gebaseerd op een eeuwoude abdij receptuur. RocheBaron is een bekende milde blauwaderkaas die uitstekend combineert met fruitige nuances. Passendale heeft een zacht elegant karakter en de bijzondere Pavé à la Leffe is op smaak gebracht met Leffe Blond.
Alle kazen van dit plateau combineren uitstekend met verschillende soorten bier maar om het beste uit beiden naar boven te krijgen geven wij graag nog wat extra advies. Pavé à la Leffe: in deze karaktervolle kaas is Leffe Blond gebruikt als smaakmaker. Dit is dan ook logischerwijs het beste bier om hierbij te schenken. Passendale: het romige mondgevoel dat de klassieke Passendale geeft combineert goed met een hoppig tripelbier zoals de Karmeliet. Père Joseph: het licht pikante karakter van deze abdijkaas komt perfect in balans met een niet te uitgesproken speciaalbier zoals Leffe Blond. RocheBaron: deze zachte blauwaderkaas heeft een romig aroma met een verfijnde aangenaam pikante smaak. Een krachtig helder bier als de Leffe Tripel is hierbij de perfecte match.
Let op! Serveer de kaas op kamertemperatuur.
Op basis van vragen samengesteld door onze kaas experts stellen wij jouw persoonlijke smaakprofiel samen.