Op zoek naar jouw ultieme smaak?

Blog

69

Met zijn uitgebreide kennis over de rijke wereld van kaas staat Timme ook wel bekend als dé kaas-encyclopedie. Er is niets dat hij niet weet als het over kaas gaat. Al drie keer is hij bekroond als beste buitenlandse kaasproever van Nederland door het Guilde des Maîtres Fromagers aux Pays-Bas.

Op zijn blog vertelt hij daarom graag over zijn passie voor kaas en deelt hij al zijn kennis en ervaringen met jou. Ook zijn er enkele interessante artikelen geschreven door gastschrijvers uit de kaaswereld. Dus wil je meer weten over kaas, dan ben je hier aan het juiste adres.

Timme Helmes
Onze kaasexpert
Alle artikelen
Graskaas: wat is het en waarom is het uniek?
47815x gelezen
Reblochon: streekspecialiteit met een dubieus verleden
4075x gelezen
Crottin de Chavignol AOP, een unieke specialiteit
2923x gelezen
Hoe wordt kaas gemaakt? Het productieproces van ‘het gele goud’
39656x gelezen
Hollandse geitenkaas: Modern vakmanschap
3772x gelezen
De tradities van de Kaasmarkt in Alkmaar
7473x gelezen
Boerenkaas: Gegarandeerde Traditionele Specialiteit
3015x gelezen
Wat is Boerenkaas?
8348x gelezen
Bergkazen: Uit de hoogte
6012x gelezen
Doe de smaaktest

Op basis van vragen samengesteld door onze kaas experts stellen wij jouw persoonlijke smaakprofiel samen.

Maak je eigen profiel