Op zoek naar jouw ultieme smaak?

(Half) harde kaas

Appenzeller Extra Gerijpt

Mild
Pittig
robuust
kruidig

Appenzeller kaas is één van de meest uitzonderlijke Zwitserse kaasspecialiteiten. De basis voor Appenzeller is natuurlijke, krachtige rauwe melk en een rijpingstijd van 3 maanden. In Appenzell wordt deze kruidige Zwitserse kaas nog altijd naar traditioneel recept bereid. De unieke kruidige smaak komt van de mysterieuze kruidachtige zoutoplossing, waarvan de samenstelling een van de best bewaarde geheimen van Zwitserland is.

Benieuwd welke kazen het best bij jou passen? Doe de smaaktest.

Productinformatie
Herkomst Zwitserland
Melksoort Koemelk
Merk Merkloos
Biologische kaas Nee
Allergenen Melk, lactose
Eetbare korst Nee
Gemaakt van rauwe melk Ja
Vegetarische kaas Nee
Vetgehalte 48+
Over deze kaas

Appenzeller kaas is één van de meest uitzonderlijke Zwitserse kaasspecialiteiten. De basis voor Appenzeller is natuurlijke, krachtige rauwe melk en een rijpingstijd van 3 maanden. In Appenzell wordt deze kruidige Zwitserse kaas nog altijd naar traditioneel recept bereid. De unieke kruidige smaak komt van de mysterieuze kruidachtige zoutoplossing, waarvan de samenstelling een van de best bewaarde geheimen van Zwitserland is.