De originele Zwitserse Emmentaler is vaak gekopieerd, maar nooit geëvenaard. Deze stevige gatenkaas heeft een rijke, nootachtige smaak met licht zoete nuances. Een klassieker in de fondue, maar ook een uitstekende dessertkaas.
Benieuwd welke kazen het best bij jou passen? Doe de smaaktest.
Herkomst | Zwitserland |
Melksoort | Koemelk |
Merk | Kaltbach |
Biologische kaas | Nee |
Allergenen | Melk, lactose |
Eetbare korst | Nee |
Gemaakt van rauwe melk | Ja |
Vegetarische kaas | Nee |
Vetgehalte | 45+ |
De originele Zwitserse Emmentaler is vaak gekopieerd, maar nooit geëvenaard. Deze stevige gatenkaas heeft een rijke, nootachtige smaak met licht zoete nuances. Een klassieker in de fondue, maar ook een uitstekende dessertkaas.
Op basis van vragen samengesteld door onze kaas experts stellen wij jouw persoonlijke smaakprofiel samen.