Koemelkse variant op de originele buffelmozzarella. Door speciale productietechnieken heeft Mozzarella een perfecte smelstructuur. De kaas is daarom erg geliefd op pizza’s en in ovengerechten, maar door de mild, romige smaak ook in bijvoorbeeld salades.
Benieuwd welke kazen het best bij jou passen? Doe de smaaktest.
Herkomst | Italië |
Melksoort | Koemelk |
Merk | Galbani |
Biologische kaas | Nee |
Allergenen | Melk, lactose |
Eetbare korst | Nee |
Gemaakt van rauwe melk | Nee |
Vegetarische kaas | Ja |
Vetgehalte | 45+ |
Met de Italiaanse mozzarella van Galbani ontdek je opnieuw hoe heerlijk zacht een mozzarella kan zijn. Al sinds 1882 is hij door zijn lekkere smaak van verse melk en zijn zachtheid een onmisbaar ingrediënt, in Italiaanse, maar ook in onze lokale, alledaagse gerechten!
Op basis van vragen samengesteld door onze kaas experts stellen wij jouw persoonlijke smaakprofiel samen.