Deze originele Parmezaanse kaas rijpt minimaal 16 maanden en heeft een intense, licht kruidige smaak met licht zoete nuances. Perfect om te raspen over pasta, pizza en risotto, maar ook verrassend lekker als dessertkaas.
Benieuwd welke kazen het best bij jou passen? Doe de smaaktest.
Herkomst | Italië |
Melksoort | Koemelk |
Merk | Grana Padano |
Biologische kaas | Nee |
Allergenen | Ei, melk, lactose |
Eetbare korst | Ja |
Gemaakt van rauwe melk | Ja |
Vegetarische kaas | Nee |
Vetgehalte | 30+ |
Deze originele Parmezaanse kaas rijpt minimaal 16 maanden en heeft een intense, licht kruidige smaak met licht zoete nuances. Perfect om te raspen over pasta, pizza en risotto, maar ook verrassend lekker als dessertkaas.
De echte Grana is herkenbaar aan het ingebrande logo in de korst. De melk is afkomstig uit een groot aantal omschreven Italiaanse gebieden en wordt het gehele jaar gemaakt. De kaas heeft een bleke strokleur. Naarmate de kaas verder rijpt wordt de kleur donkerder.
Op basis van vragen samengesteld door onze kaas experts stellen wij jouw persoonlijke smaakprofiel samen.