Deze gerijpte versie van de klassieke Passendale heeft een karaktervolle smaak met een kenmerkende romigheid. Perfect voor bij de borrel.
Benieuwd welke kazen het best bij jou passen? Doe de smaaktest.
Herkomst | België |
Melksoort | Koemelk |
Merk | Passendale |
Biologische kaas | Nee |
Allergenen | Melk, lactose |
Eetbare korst | Ja |
Gemaakt van rauwe melk | Nee |
Vegetarische kaas | Nee |
Vetgehalte | 48+ |
Passendale Caractère is een halfharde Belgische kaas in een langwerpige broodvorm, afkomstig uit het kaasdorpje Passendale. Deze kaas wordt volgens een traditioneel recept en met veel zorg door kaasmeesters bereid. Vervolgens rijpt hij gedurende 4 maanden in de kaaskelders. Deze kaas is een perfecte harmonie tussen een pittige en karaktervolle smaak en de typische smeuïge gaatjesstructuur. Deze kaas is uitstekend als broodbeleg, op een kaasplankje of bij een biertje.
Op basis van vragen samengesteld door onze kaas experts stellen wij jouw persoonlijke smaakprofiel samen.