Deze zachte, Franse specialiteit heeft een ultiem romig karakter en een rijke, diepe smaak. Lekker in combinatie met vers brood of op een cracker.
Benieuwd welke kazen het best bij jou passen? Doe de smaaktest.
Herkomst | Frankrijk |
Melksoort | Koemelk |
Merk | Merkloos |
Biologische kaas | Nee |
Allergenen | Melk, lactose |
Eetbare korst | Ja |
Gemaakt van rauwe melk | Nee |
Vegetarische kaas | Nee |
Vetgehalte | 60+ |
Le Pié d’Angloys is een Franse kaas, van origine afkomstig uit de Bourgogne. Le Pié d’Angloys is een kaas met nog maar een korte geschiedenis. De kaas is ontwikkeld door Fromagerie Paul-Renard en is in 1992 voor het eerst op de markt gebracht. De kaas is een zachte kaas met een witte korst die in de doos gedaan nog doorgaat met rijpen. De smaak van de kaas is zeer mild en romig. De zachte, romige smaak maken de kaas zeer “toegankelijk”. In Frankrijk is de kaas zelfs al een keer tot kaas van het jaar gekozen.
Op basis van vragen samengesteld door onze kaas experts stellen wij jouw persoonlijke smaakprofiel samen.