Deze opvallende bolvormige kaas wordt op een afwijkende manier geproduceerd, waarbij de wrongel taai, elastisch en goed kneedbaar wordt. Daardoor is de maker vrij in de vorm waarin hij de kaas maakt, bijvoorbeeld in bol- of staafvorm.
Benieuwd welke kazen het best bij jou passen? Doe de smaaktest.
Herkomst | Italië |
Melksoort | Koemelk |
Merk | Merkloos |
Biologische kaas | Nee |
Allergenen | Melk, lactose |
Eetbare korst | Nee |
Gemaakt van rauwe melk | Nee |
Vegetarische kaas | Ja |
Vetgehalte | 50+ |
Deze opvallende bolvormige kaas wordt op een afwijkende manier geproduceerd, waarbij de wrongel taai, elastisch en goed kneedbaar wordt. Daardoor is de maker vrij in de vorm waarin hij de kaas maakt, bijvoorbeeld in bol- of staafvorm.
Op basis van vragen samengesteld door onze kaas experts stellen wij jouw persoonlijke smaakprofiel samen.