De letterlijke vertaling van Caciocavallo is “kaas op paard”. Deze provolone in de vorm van een peer noemen we caciocavallo. Het bijzondere van deze kaas is dat de kaas tijdens de bereiding wordt gekneed als de wrongel nog heet is. Provolone is een echte keukenkaas. Caciocavallo is ook gerookt verkrijgbaar.
Benieuwd welke kazen het best bij jou passen? Doe de smaaktest.
Herkomst | Italië |
Melksoort | Koemelk |
Merk | Merkloos |
Biologische kaas | Nee |
Allergenen | Melk, lactose |
Eetbare korst | Ja |
Gemaakt van rauwe melk | Ja |
Vegetarische kaas | Nee |
Vetgehalte | 48+ |
De letterlijke vertaling van Caciocavallo is “kaas op paard”. Deze provolone in de vorm van een peer noemen we caciocavallo. Het bijzondere van deze kaas is dat de kaas tijdens de bereiding wordt gekneed als de wrongel nog heet is. Provolone is een echte keukenkaas. Caciocavallo is ook gerookt verkrijgbaar.
Op basis van vragen samengesteld door onze kaas experts stellen wij jouw persoonlijke smaakprofiel samen.