De U Bel Fiuritu is een schapenkaas uit Corsica van gepasteuriseerde schapenmelk. Deze kaas is met de hand gelepeld en heeft een affinagetijd van 4 tot 10 weken. De pâte is zacht en heeft een volle, romige smaak. De karakteristieke smaak heeft de kaas te danken aan de rijke melk van de schapen door de plaatselijke begroeïng van de bergen op Corsica.
Benieuwd welke kazen het best bij jou passen? Doe de smaaktest.
Herkomst | Frankrijk |
Melksoort | Schapenmelk |
Merk | Merkloos |
Biologische kaas | Nee |
Allergenen | Melk, lactose |
Eetbare korst | Ja |
Gemaakt van rauwe melk | Ja |
Vegetarische kaas | Nee |
Vetgehalte | 50+ |
De U Bel Fiuritu is een schapenkaas uit Corsica van gepasteuriseerde schapenmelk. Deze kaas is met de hand gelepeld en heeft een affinagetijd van 4 tot 10 weken. De pâte is zacht en heeft een volle, romige smaak. De karakteristieke smaak heeft de kaas te danken aan de rijke melk van de schapen door de plaatselijke begroeïng van de bergen op Corsica.
Op basis van vragen samengesteld door onze kaas experts stellen wij jouw persoonlijke smaakprofiel samen.