Een eenvoudig en traditioneel eenpansgerecht uit de Zwitserse Alpen: heerlijke macaroni met Gruyère d’Alpage kaas! Deze mac and cheese zet je in een handomdraai op tafel.
Snijd de ui en lente ui in dunne plakjes. Snipper de bieslook. Rasp indien nodig de Gruyère d’Alpage.
Vul een pan met groentebouillon. Voeg er eventueel wat zout aan toe. Roer de ui erdoor, breng aan de kook en zet daarna het vuur laag. Voeg vervolgens de pasta toe en kook volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de pasta af.
Doe het macaronimengsel in een kom en meng met de boter, room en geraspte kaas.
Warm indien nodig het mengsel kort op. Breng op smaak met wat peper. Bestrooi met bieslook en lente ui.
Heerlijk met een frisse groene salade als bijgerecht!
Voeg blokjes gebakken spek toe.
Eet smakelijk!
Op basis van vragen samengesteld door onze kaas experts stellen wij jouw persoonlijke smaakprofiel samen.