𝐒𝐭𝐚𝐩 𝟏
Rooster de macadamianoten gedurende 5 minuten in de oven op 180 °C.
𝐒𝐭𝐚𝐩 𝟐
Schil de ananas, verwijder de harde kern en snijd de rest in schijfjes. Rooster de ananasschijfjes kort in de oven aan beide kanten en snijd ze daarna in blokjes.
𝐒𝐭𝐚𝐩 𝟑
Schil de mango, verwijder de pit en snijd de mango in stukjes. Breek de Apetina® witte kaas in hapklare stukjes en meng alle ingrediënten.
𝐒𝐞𝐫𝐯𝐞𝐞𝐫𝐬𝐮𝐠𝐠𝐞𝐬𝐭𝐢𝐞
Als je geen macadamianoten kunt vinden, kun je ook cashewnoten gebruiken. De salade gaat goed samen met alle soorten gegrild vlees, kip of vis.
Eet smakelijk!
Op basis van vragen samengesteld door onze kaas experts stellen wij jouw persoonlijke smaakprofiel samen.