Een heerlijk gezond broodje met Noord-Hollandse Gouda!
Stap 1
Verwarm de oven voor op 150°C.
Stap 2
Snij/breek het brood in stukken en bak/rooster ze ong. 30 min. totdat ze lekker droog zijn
Stap 3
Maak de uien schoon en rol ze door de za‘atar.
Stap 4
Wikkel de uien en de kruiden in een vel aluminium folie en pof ze in de oven in ongeveer 15 min. gaar.
Stap 5
Neem een grote salade schaal en snij de tomaat in grove stukken en leg deze in de schaal en breng op smaak met peper.
Stap 6
Doe hierbij een scheut balsamico azijn en 3 scheuten olijfolie.
Voeg de zongedroogde tomaten, sojabonen, gemengde sla en gedroogd brood toe.
Stap 7
Meng dit alles tot een luchtige salade.
Stap 8
Snij de gepofte ui in acht stukken en de lente ui fijn.
Leg nu de rozijnen en de stukken gepofte ui en de lamellen/plakken kaas over de salade tot een mooi geheel. Strooi hierover de lente ui.
Stap 9
Laat even 5 min. staan voordat je eraan te begint.
Eet smakelijk!
Op basis van vragen samengesteld door onze kaas experts stellen wij jouw persoonlijke smaakprofiel samen.