Heerlijke Cambozola Black Label soufflé
Stap 1
Smelt de boter op een laag vuur, voeg de bloem toe en roer door met een garde. Melk en witte wijn toevoegen, tot een glad deeg mengen en aan de kook brengen.
Stap 2
Haal van het vuur en laat iets afkoelen. Ondertussen de korst van de Cambozola Black Label snijden, de kaas in grote stukken snijden en door een zeef halen. Meng de gezeefde Cambozola Black Label door het deeg en breng op smaak met zout, peper en nootmuskaat. Geleidelijk aan het hele ei en de twee eigelen toevoegen.
Stap 3
Klop de eiwitten stijf met een snufje zout en roer door het soufflédeeg. Beboter 4 soufflé- of muffinvormpjes en vul deze voor twee derde met het deeg. Doe een laagje water in een vuurvaste schaal en zet de 4 vormpjes hier in. Bak in een voorverwarmde oven bij 200 °C gedurende 30-35 minuten.
Stap 4
Serveer met een gemengde salade.
Eet smakelijk!
Op basis van vragen samengesteld door onze kaas experts stellen wij jouw persoonlijke smaakprofiel samen.