Voor de klassieke Franse lunch
Stap 1
Beleg de plakken brood met de ham.
Stap 2
Bak in een koekenpan op laag vuur met de roomboter de plakken brood met daarop gelegd de ham en bak deze op de ham zijde ongeveer 2 min.
Stap 3
Neem de plak uit de pan en leg hierop de jong belegen Noord-Hollandse Gouda kaas.
Stap 4
Leg nu de plakken met de ham en kaas op de kaaszijde in de pan en laat dit ongeveer 1 min. liggen zodat de kaas iets begint te smelten.
Stap 5
Neem de plakken uit de pan en steek met een steker een gat van ong. 4 cm uit het brood.
Stap 6
Leg nu de plakken met de kaas naar boven in de pan en breek hierin een eitje.
Stap 7
Als het ei begint te stollen strooi je er de peterselie over.
Serveersuggestie
Mocht de kaas niet goed gesmolten zijn kun je deze samen met het ei ook altijd nog even gratineren.
Eet smakelijk!
Op basis van vragen samengesteld door onze kaas experts stellen wij jouw persoonlijke smaakprofiel samen.