Op zoek naar jouw ultieme smaak?

Emmi kaasfondue met knoflook

15 minuten
Diner
4 personen
Ingredienten
  • 1 pak Emmi Swiss Fondue original á 800 gram
  • peper
  • 1 teentje knoflook
  • 1 eetlepel olijfolie extra virgin
Bereidingswijze

Kaasfondue met een twist!

Stap 1
Bereid de inhoud van het pak kaasfondue volgens de gebruiksaanwijzing. Breng het eventueel op smaak met wat peper.

Stap 2
Pel de knoflookteen en snij doormidden. Smeer de binnenkant van de fondue pan (de caquelon) hiermee in.

Stap 3
Laat de rest van het teentje achter in de pan en schenk de warme kaasfondue erop. Tip! Lekker met bijvoorbeeld; gedroogde dadels, sherry tomaatjes, augurk, gedroogde ham, noten, selderij, stengels en stokbrood.

Eet smakelijk!

Vergelijkbare recepten
Doe de smaaktest

Op basis van vragen samengesteld door onze kaas experts stellen wij jouw persoonlijke smaakprofiel samen.

Maak je eigen profiel