Voor de fondue:
Crumble van Grisonvlees:
Fondue met 4 Zwitserse kazen en crumble van Grisonvlees.
Stap 1
Crumble van Grisonvlees: fruit in een bakpan met antikleeflaag/antiaanbaklaag het knoflook, de sjalot en het Grisonvlees.
Stap 2
Wrijf de fonduepan in met het knoflook. Giet de wijn in de fonduepan. Breng aan de kook. Meng in een kom de Appenzeller®, Le Gruyère AOP, Vacherin Fribourgeois AOP en Emmentaler AOP met de maizena/maiszetmeel. Voeg als de wijn tegen het kookpunt ligt het kaas-maizena/maiszetmeel-mengsel beetje bij beetje al roerend toe. Voeg zout en peper toe.
Stap 3
Bestrooi de fondue met de crumble van Grisonvlees.
Serveersuggestie:
Heerlijk met in stukjes gesneden oud brood, uitjes en augurken.
Eet smakelijk!
Op basis van vragen samengesteld door onze kaas experts stellen wij jouw persoonlijke smaakprofiel samen.