Ingrediënten
Bechamelsaus
Garnituur
Voorbereiding
Stap 1: Verwarm de oven voor op 180 °C.
Bechamelsaus
Stap 2: Smelt de boter in een steelpan met dikke bodem. Voeg de bloem toe. Roer met een garde. Voeg beetje bij beetje de melk toe. Roer totdat alle klontjes opgelost zijn. Voeg vervolgens de Gruyère AOP toe. Roer totdat de Gruyère AOP gesmolten is. Voeg de nootmuskaat en zout en peper toe. Zet apart.
Stap 3: Verwarm de olijfolie in een bakpan en bak de blokjes vis 2 à 3 minuten. Zet apart. Stoom de courgette en de wortel 1 minuut. Zet apart.
Stap 4: Verdeel de vis, de garnalen en de groenten over de schelpen. Lepel er wat bechamelsaus over en bestrooi met Gruyère AOP. Gratineer 10 minuten in de oven. Garneer met partjes citroen.
Op basis van vragen samengesteld door onze kaas experts stellen wij jouw persoonlijke smaakprofiel samen.