Gepocheerde eieren maken makkelijk?
Als je deze stappen volgt wel! Lekker met Noord-Hollandse Gouda kaas!
Stap 1
Zet een pan met water op het fornuis, verwarm het tot 90°C.
Stap 2
Kluts het ei in een schaaltje. Voeg peper en zout en gehakte bieslook toe.
Stap 3
Leg een stuk magnetronfolie in een schaaltje. Schenk hierin het geklutste ei. Vouw de folie tot een builtje en leg deze in een pan met water van 90°C gedurende 6 minuten (zacht) tot 8 minuten(stevig)
Stap 4
Houd in het begin de bovenkant van het builtje even vast zodat deze iets kan stollen. Neem het ei uit het folie. Steek in de bovenkant van het ei 2 stukjes belegen of tuinkruiden kaas.
Stap 5
Strooi er nog wat gehakte bieslook overheen.
Serveersuggestie
Lekker met avocado en toast.
Eet smakelijk!
Op basis van vragen samengesteld door onze kaas experts stellen wij jouw persoonlijke smaakprofiel samen.