Ovenheerlijke Goudse boerenkaas tosti met gedroogde tomaat, pesto en parmaham!
Stap 1
Smeer pesto op 2 boeren boterhammen en beleg deze met parmaham en verdeel hierover de gedroogde tomaten.
Stap 2
Beleg de boeren boterhammen royaal met Goudse boerenkaas en bak deze in een tosti apparaat, contactgrill of bak ze ca. 5 minuten in het midden van een voorverwarmde oven op 200 ºC.
Stap 3
Pluk de blaadjes van de basilicumstelen en maal ze samen met de (gepelde) knoflook, geraspte kaas en pijnboompitten fijn in een keukenmachine.
Stap 4
Voeg tijdens het fijn malen genoeg olijfolie toe, zodat er een vloeibare pesto ontstaat en breng deze op smaak met zou en peper. Heerlijk voor op de tosti!
Eet smakelijk!
Op basis van vragen samengesteld door onze kaas experts stellen wij jouw persoonlijke smaakprofiel samen.