Lekker barbecueën met kaas!
Stap 1
Snij de paprika, courgette, abrikozen en ui in hapklare stukken en gril ze op de barbecue.
Stap 2
Verbrokkel een half groentebouillonblokje in 250 ml water en breng deze aan de kook (dit kan ook op de barbecue).
Stap 3
Doe de couscous in een hittebestendige schaal en overgiet het met de hete groentebouillon. Zet een deksel op de schaal en laat de couscous 10 minuten wellen.
Stap 4
Maak een vinaigrette van olijfolie en citroensap. Breng het op smaak met peper.
Stap 5
Roer de couscous los met een vork. Overgiet de couscous met de vinaigrette en meng goed.
Stap 6
Meng de gegrilde groenten en abrikozen door de couscous.
Stap 7
Versnipper de lente-uitjes, munt en koriander en meng ze samen met de rozijnen door de couscous.
Stap 8
Snij de Halloumi in sneetjes en gril ze op de barbecue.
Serveersuggestie
Serveer met een sausje van mayonaise, olijfolie, citroensap, peper, zout en munt.
Eet smakelijk!
Op basis van vragen samengesteld door onze kaas experts stellen wij jouw persoonlijke smaakprofiel samen.