Op zoek naar jouw ultieme smaak?

Mascarpone-mousse en Tête de Moine AOP op bladsla

30 minuten
Diner
4 personen
Ingredienten
  • Mascarpone-mousse:
  • 1 stengel bladselderij
  • 2 groene olijven, ontpit en fijn gehakt
  • 1/2 knoflookteentje, geperst
  • 2 el mascarpone
  • 5 el zure room
  • 1 el raapolie
  • 2 tl citroensap
  • 1 tl Worcestersaus
  • een beetje tabasco, zout
  • rode en groene lollo lattughino
  • 12 Tête de Moine AOP-rozetten
Bereidingswijze

Prachtige rozetten van Tête de Moine AOP op bladsla met Mascarpone mousse

Stap 1
Voor de mousse bladselderij in kleine stukjes snijden en met de overige ingrediënten mengen. Koud wegzetten.

Stap 2
Voor de zure roomsaus alle ingrediënten mengen en het geheel op smaak brengen.

Stap 3
Sla met de saus mengen en op borden verdelen. Mousse met twee theelepels uitsteken en samen met de Tête de Moine AOP-rozetten erop schikken.

Eet smakelijk!

Vergelijkbare recepten
Doe de smaaktest

Op basis van vragen samengesteld door onze kaas experts stellen wij jouw persoonlijke smaakprofiel samen.

Maak je eigen profiel