Lekker pannenkoeken bakken op zondagochtend?
Deze kaas én appel pannenkoeken met Noord-Hollandse Gouda stelen ieders hart.
Stap 1
Meng de bloem met de havermout, meng de 6 eidooiers, 2 dl melk en 2 dl karnemelk met elkaar. Roer dit door de bloem met havermout tot een beslag.
Stap 2
Klop de overgebleven eiwitten op met de snuf zout tot ze stevig zijn. Spatel de eiwitten door het beslag.
Stap 3
Voeg de appel in stukjes en de blokjes jong belegen kaas toe.
Stap 4
Verwarm een pan op laag vuur en voeg boter toe. Schep met een eetlepel beslag in de warme koekenpan en wacht tot de pancake iets begint te drogen, draai hem om en wacht tot de andere kant ook bruin is.
Eet smakelijk!
Op basis van vragen samengesteld door onze kaas experts stellen wij jouw persoonlijke smaakprofiel samen.