Op zoek naar jouw ultieme smaak?

Pasta met rivierkreeftjes en Amaltura oude Hollandse geitenkaas

20 minuten
Diner
4 personen
Ingredienten
  • 400 gr tagliatelle
  • 200 gr rivierkreeftjes in kruiden
  • Zwarte peper uit de molen
  • extra vierge olijfolie
  • fijn gesneden krul peterselie
  • 150 gr Amaltura oude Hollandse geitenkaas
Bereidingswijze

Pasta, rivierkreeftjes en heerlijke Amaltura oude Hollandse geitenkaas.

Stap 1
Schaaf de Amaltura oude Hollandse geitenkaas in grove snippers.

Stap 2
Kook de pasta en laat de pasta daarna kort uitlekken, vermeng deze vervolgens naar smaak met olijfolie.

Stap 3
Verdeel de pasta over de borden en strooi er de rivierkreeftjes en geitenkaas snippers overheen.

Stap 4
Garneer het geheel af met de fijngesneden peterselie.

Eet smakelijk!

Vergelijkbare recepten
Doe de smaaktest

Op basis van vragen samengesteld door onze kaas experts stellen wij jouw persoonlijke smaakprofiel samen.

Maak je eigen profiel