Sweet and savoury. Dit hapje met peer, spek en Raclette kaas is een verrassende en super lekkere smaakcombinatie. Leuk als fingerfood, amuse of voorgerechtje.
Stap 1
Snijd de peer doormidden en haal de klok eruit. Snijd vervolgens in dunne plakjes van ongeveer 0,5-1 cm.
Stap 2
Bak het ontbijtspek kort even voor tot het licht geschroeid is. Haal het dan uit de pan en snijd dan het ontbijtspek in ongeveer even grote stukken als de peerschijfjes.
Stap 3
Leg dan een ontbijtspek en peerschijfje om en om op elkaar als een sandwich opnieuw in de pan. Leg een plak Raclette kaas eroverheen en laat op licht vuur staan tot de kaas gesmolten is.
Stap 4
Strooi er nog wat tuinkers over op het bordje.
Serveersuggestie
Gebruik een prikkertje om het tot een geheel te houden en als fingerfood te serveren op je feestje.
Eet smakelijk!
Op basis van vragen samengesteld door onze kaas experts stellen wij jouw persoonlijke smaakprofiel samen.