De uitspraak ‘less is more’ past perfect bij deze pizza. Vergeet de tomatensaus, want bij deze pizza is de geitenkaas Pavé d’Affinois de smaakmaker!
Stap 1
Verwarm de oven voor op 200 graden. Maak de sjalotjes schoon en snijd in ringen. Verhit de olijfolie in een pan met een dikke bodem. Voeg de sjalotjes, basterdsuiker, balsamicoazijn en het water toe. Meng goed door elkaar. Plaats de deksel op de pan en laat 10 minuten garen. Haal vervolgens de deksel van de pan en laat het vocht verdampen.
Stap 2
Plaats ondertussen het pizzadeeg op een met bakpapier beklede bakplaat en bak de pizza 8 minuten. Neem de pizza uit de oven en verdeel de geitenkaas er over. Bak de pizza nog ongeveer 8 minuten.
Stap 3
Neem de pizza uit de oven en verdeel de sjalotjes er over. Verdeel als laatst de rucola over de pizza.
Eet smakelijk!
Op basis van vragen samengesteld door onze kaas experts stellen wij jouw persoonlijke smaakprofiel samen.