Op zoek naar jouw ultieme smaak?

Pizza met Kernhem

45 minuten
Diner
2 personen
Ingredienten
  • 2 pizzabodems
  • 100 ml Passata
  • 2 eetlepels Olijfolie
  • 1 theelepel Oregano
  • 80 gram Kernhem Kaas
  • 80 gram extra belegen Goudse kaas
  • 80 gram Gorgonzola
  • 80 gram Knoflook
  • 10 cherrytomaatjes
Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200 graden.
Meng de passata met oregano en olijfolie. Je hoeft hier geen zout en peper aan toe te voegen,
aangezien de kaas al genoeg zout gaat toevoegen. Was de cherrytomaatjes en snijd deze door de
helft.

Gebruik een lepel om wat saus over de pizzabodems te verdelen. Rasp dan de kazen bovenop de saus
en verdeel er een aantal tomaatjes over.
Bak de pizza voor ongeveer 10 tot 12 minuten. De pizza is klaar als de bodem krokant is en alle kaas
gesmolten.

Vergelijkbare recepten
Doe de smaaktest

Op basis van vragen samengesteld door onze kaas experts stellen wij jouw persoonlijke smaakprofiel samen.

Maak je eigen profiel