Extra nodig:
Bereiden
• Steek de bbq aan. Of verwarm de oven voor op 200C.
• Bestrooi de zalm met peper en zout. Leg elk stuk zalm op het midden van een stuk aluminiumfolie en verdeel de tomaten erover. Schep op elke filet een lepel Rommeke. Vouw het folie dicht.
• Leg de pakketjes op het rooster van de hete bbq en grill ze 5-6 minuten. De zalm mag nog helder roze zijn van binnen.
• Leg ook de citroenen op het snijvlak op het rooster en grill ca. 3 minuten tot ze een mooie grillribbel hebben.
• Haal de zalm en citroenen van de bbq. Vouw de pakketjes open en lepel er nog een lekkere dot Rommeke op. Bestrooi met bieslook. Serveer direct met de citroenen erbij.
Lekker met een stuk geroosterd desem brood en een glas koude Chardonnay.
Op basis van vragen samengesteld door onze kaas experts stellen wij jouw persoonlijke smaakprofiel samen.