Deze bijzondere salade met geitenkaas is lekker met landbrood.
Stap 1 Schil de asperges (alleen de onderzijde) en grill ze tot ze beetgaar zijn.
Stap 2 Snij de krop ijsbergsla in grove stukken.
Stap 3 Kook de parelcouscous in water met zout of groentebouillon volgens de verpakking.
Stap 4 Spoel de couscous koud af en maak deze aan met olijfolie, koriander en za’atar.
Stap 5 Bouw de salade op. Hou de couscous in het midden en de ijsberg en luxe slamix eromheen.
Stap 6 Beleg het verder met de gegrilde asperges, gesneden tomaat en blokjes geitenkaas.
Stap 7 Verdeel de walnoten over de sla.
Serveer de salade met een stuk landbrood.
Eet smakelijk!
Op basis van vragen samengesteld door onze kaas experts stellen wij jouw persoonlijke smaakprofiel samen.