Op zoek naar jouw ultieme smaak?

Salade van asperges en couscous met geitenkaas

40 minuten
Diner
4 personen
Ingredienten
  • 1 bos groene asperges
  • ½ krop ijsbergsla
  • 2 zakjes luxe slamix
  • 100 gram parelcouscous
  • Verse koriander
  • Za’atar kruidenmengsel
  • 3 tomaten
  • 100 gram geitenkaas oud of belegen
  • Handje walnoten
  • Olijfolie
Bereidingswijze

Deze bijzondere salade met geitenkaas is lekker met landbrood.

Stap 1 Schil de asperges (alleen de onderzijde) en grill ze tot ze beetgaar zijn.

Stap 2 Snij de krop ijsbergsla in grove stukken.

Stap 3 Kook de parelcouscous in water met zout of groentebouillon volgens de verpakking.

Stap 4 Spoel de couscous koud af en maak deze aan met olijfolie, koriander en za’atar.

Stap 5 Bouw de salade op. Hou de couscous in het midden en de ijsberg en luxe slamix eromheen.

Stap 6 Beleg het verder met de gegrilde asperges, gesneden tomaat en blokjes geitenkaas.

Stap 7 Verdeel de walnoten over de sla.

Serveer de salade met een stuk landbrood.

Eet smakelijk!

Vergelijkbare recepten
Doe de smaaktest

Op basis van vragen samengesteld door onze kaas experts stellen wij jouw persoonlijke smaakprofiel samen.

Maak je eigen profiel