Een lekker pasta recept met een beetje pit? Deze spaghetti met de zachte, boterachtige gorgonzola kaas is snel gemaakt en ontzettend lekker!
Stap 1
Kook de spaghetti in een grote pan met voldoende water en een snufje zout. Giet af nadat het gekookt is.
Stap 2
Rul het rundergehakt in een pan en voeg peper, zout en het teentje knoflook toe naar smaak.
Stap 3
Smelt de boter in een pan en voeg de bloem toe. Roer de bloem in een minuut door de boter heen.
Stap 4
Voeg, al roerend, de melk toe tot het mengsel een gladde saus wordt. Voeg daarna de geraspte kaas en gorgonzola toe en blijf roeren tot het is gesmolten.
Stap 5
Voeg dan de gorgonzola saus en de spaghetti bij het gehakt.
Stap 6
Strooi tot slot de stukjes walnoot en gesneden basilicum er overheen.
Eet smakelijk!
Op basis van vragen samengesteld door onze kaas experts stellen wij jouw persoonlijke smaakprofiel samen.