Een overheerlijke toast met een zoete twist!
Stap 1
Verwarm de oven voor op 200°C.
Stap 2
Schil de peer en verwijder het klokhuis. Snijd in 4 stukken. Grill de stukken peer in een hete grillpan.
Stap 3
Leg de sneden brood en de mini trostomaten op een bakpapier op een ovenplaat en besprenkel met olijfolie. Plaats gedurende +/- 15 minuten in de oven tot het brood krokant is en de tomaatjes gegrild zijn.
Stap 4
Leg een dikke snee BioReijck op de toast en plaats terug in de oven tot deze gesmolten is.
Stap 5
Bestrooi de toast met de grof gehakte notenmengeling en de abrikozen en serveer met de gegrilde peer, mini trostomaten en rucola. Besprenkel de toast met de vloeibare honing.
Eet smakelijk!
Op basis van vragen samengesteld door onze kaas experts stellen wij jouw persoonlijke smaakprofiel samen.