Op zoek naar jouw ultieme smaak?

Warm worstenbroodje rookkaas en zuurkool

15 minuten
Lunch
4 personen
Ingredienten
  • 4 knakworsten
  • 100 gr voorgekookte zuurkool
  • 8 plakken rookkaas
  • 1 rol knoflookbrooddeeg voor 8 broodjes
  • Piccalilly
Bereidingswijze

Worstenbroodjes zelf maken? Probeer deze eens met rookkaas en zuurkool voor een smaakvolle touch!

Stap 1
Verwarm de oven voor op 180 graden. Bekleed een bakplaat met bakpapier.

Stap 2
Laat de knakworsten uitlekken en knijp de zuurkool uit.

Stap 3
Rol het deeg uit en snijd er 4 gelijke plakken van. Druk de naadjes aan en smeer de plakken deeg in met de knoflookboter.

Stap 4
Leg op elke plak deeg 2 plakken rookkaas. Verdeel daarop een klein handje zuurkool. Snijd een knakworst doormidden in de breedte en leg op het midden van het te bakken broodje. Rol dan het deeg op en druk het uiteinde goed vast.

Stap 5
Leg de te bakken broodjes op de bakplaat en bak in ongeveer 10-12 minuten in het midden van de oven goudbruin af.

Stap 6
Serveer de worstenbroodjes met de piccalilly.

Eet smakelijk!

Vergelijkbare recepten
Doe de smaaktest

Op basis van vragen samengesteld door onze kaas experts stellen wij jouw persoonlijke smaakprofiel samen.

Maak je eigen profiel