Het perfecte hapje bij de winterse borrel.
Stap 1
Verwarm de oven voor op 180 °C.
Stap 2
Meng in een kom beide bloemsoorten, het bakpoeder, de suiker, het karwijzaad, zout en peper en zet apart.
Stap 3
Klop in een andere kom met een garde de eieren los. Voeg de melk en de boter toe.
Stap 4
Voeg het eimengsel toe aan het bloemmengsel. Meng tot een gelijkmatig beslag. Voeg de Gruyère AOP Switzerland toe, roer goed en zet apart.
Stap 5
Vet de muffinvormen in met boter. Vul de vormen tot 2/3.
Stap 6
Bak 30 à 35 minuten in de oven. Laat de muffins 5 minuten afkoelen alvorens ze uit de vormen te halen. Laat verder afkoelen op een taartrooster.
Eet smakelijk!
Op basis van vragen samengesteld door onze kaas experts stellen wij jouw persoonlijke smaakprofiel samen.