Frankrijk is een wondermooi land met een grote verscheidenheid in landschap, klimaat en culinaire streekproducten.
Bent u dit jaar op vakantie geweest in het mooie Frankrijk of was het een staycation? Geniet u de laatste weken van deze bijzondere zomer mee met enkele lekkere Franse kazen en etappes van de Tour de France? Voor een klein kaasplankje of borrelhapje presenteer ik graag 3 Franse toppers uit 3 verschillende streken in een kleine kaasroute. “à l’aise avec du vin, du pain et du fromage”!!!
Drie lekkere Franse kazen die een leuk trio vormen voor de laatste zomerdagen à l’aise te genieten van Franse gezelligheid en smaken.
Caroline Vermeesen is onze Belgische blogschrijfster en kwaliteitsmanager bij het Belgische Breugelkaas NV, een nobele goudse kaas. Ze schreef een praktijkgerichte cursus kaasmeester voor www.centrumvoorafstandsonderwijs.com. Voor meer kaastips en foodpairing met kaas, kan je haar volgen via AtomicCheese op Instagram.
Op basis van vragen samengesteld door onze kaas experts stellen wij jouw persoonlijke smaakprofiel samen.